Χειροπρακτική Εγκυμοσύνης

Ο χειροπράκτης σας είναι εκπαιδευμένος σε μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το αυξημένο στρες της εγκυμοσύνης στο σώμα και θα χρησιμοποιήσει ασφαλείς, ήπιες τεχνικές που είναι κατάλληλες για την κατάστασή σας. Το σώμα μιας γυναίκας μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ασκώντας περισσότερες ή διαφορετικές καταπονήσεις στους συνδέσμους και τις αρθρώσεις, ειδικά στη λεκάνη.

Κλείστε Ραντεβού

Η χειροπρακτική φροντίδα είναι δυνατή και ασφαλής σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης.

Αυτές οι αλλαγές περιλαμβάνουν τη μαλάκυνση των συνδέσμων, την αύξηση του βάρους και τις αλλαγές στη στάση του σώματος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πρόσθετη πίεση στις αρθρώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της σπονδυλικής στήλης ή της λεκάνης.

  • Η χειροπρακτική φροντίδα στην εγκυμοσύνη είναι ένας ασφαλής και ήπιος τρόπος που βοηθά στην ανακούφιση από το στρες και τις καταπονήσεις στο σώμα σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τη γέννηση.
  • Η εγκυμοσύνη μπορεί να προκαλέσει διάφορους πόνους, συμπεριλαμβανομένου του πόνου στις αρθρώσεις και στην πλάτη και στη μέση και η χειροπρακτική θα μπορούσε να βοηθήσει.
  • Μια αρχική διαβούλευση θα περιλαμβάνει μια λεπτομερή συζήτηση σχετικά με τον πόνο, τον τρόπο ζωής και το ιστορικό του προβλήματος, ακολουθούμενη από ορθοπεδικές εξετάσεις
  • Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μέχρι τον τοκετό, ο στόχος είναι να έχετε τη λιγότερη δυνατή ένταση στη σπονδυλική στήλη και την βέλτιστη στήριξη των υποστηρικτικών συνδέσμων και των μυών της μήτρας, δημιουργώντας έτσι το καλύτερο περιβάλλον για εσάς και το έμβρυό σας.

Κλείστε Ραντεβού

Πολλές μέλλουσες μητέρες στρέφονται στη χειροπρακτική για να ανακουφιστούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Οι χειροπράκτες μας προσφέρουν διάφορες τεχνικές για να απαλύνουν τον πόνο και να προετοιμάσουν το σώμα σας για έναν υγιή και πιο άνετο τοκετό. Εάν είστε μέλλουσα μητέρα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας σήμερα.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την Φροντίδα κατά την Εγκυμοσύνη

Οι Χειροπράκτες μας ιδιωτεύουν από το 2003. Ένας από τους κύριους στόχους μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν η φροντίδα των εγκύων γυναικών. Η Δρ Pedersen ειδικεύεται κυρίως στην εγκυμοσύνη και στην παιδιατρική χειροπρακτική φροντίδα και είναι εξαιρετικά έμπειρη στην κάλυψη των αναγκών υγειονομικής περίθαλψης που απαιτούν αυτοί οι 9 μήνες εγκυμοσύνης. Πολλές από τις έγκυες ασθενείς της Δρ. Pedersen γίνονται οικογενειακές ασθενείς και φέρνουν το νεογέννητό τους στο ιατρείο για τον πρώτο τους έλεγχο σπονδυλικής στήλης για να διασφαλίσουν ότι όλα είναι καλά μετά τον τοκετό.

                   

Πώς βοηθά η χειροπρακτική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Η χειροπρακτική μπορεί να βοηθήσει μια έγκυο γυναίκα να ανακουφιστεί καθώς το σώμα της αλλάζει και προσαρμόζεται σε ένα αναπτυσσόμενο έμβρυο. Ο γυναικολόγος σας μπορεί να επιβεβαιώσει ότι περισσότερο από το 50% των γυναικών βιώνουν πόνο στην πλάτη και στη μέση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Καθώς η εγκυμοσύνη εξελίσσεται, μπορεί να αναπτυχθούν λανθασμένες ευθυγραμμίσεις στη σπονδυλική σας στήλη, λόγω αλλαγών στη λεκάνη σας, προσαρμογών στάσης στο νέο κέντρο βάρους και της υπερβολής της καμπύλης της μέσης σας σε συνδυασμό με μια διογκωμένη κοιλιά. Οι γυναίκες που λαμβάνουν την εξειδικευμένη μας Χειροπρακτική φροντίδα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αναφέρουν όφελος με υψηλό ποσοστό ικανοποίησης. Ο πόνος στη μέση, οι μυϊκοί σπασμοί, οι σφιγμένοι μύες, η πρόσθια κλίση της πυέλου και το στρες στις ιερολαγόνιες αρθρώσεις είναι άλλα προβλήματα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη που προκαλούν πόνο στην πλάτη και στη μέση και μπορούν επίσης να αντιμετωπιστούν.
                   

Είναι ασφαλές για μια μέλλουσα μητέρα;

Η χειροπρακτική φροντίδα είναι απολύτως ασφαλής σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Ο Δρ Zimmerman, όπως όλοι οι χειροπράκτες, έχει εκπαίδευση που είναι ειδική για τη θεραπεία εγκύων γυναικών. Θα χρησιμοποιήσει τεχνικές που αποφεύγουν την υπερβολική πίεση στην κοιλιά σας και μπορεί να προσφέρει καθοδήγηση σχετικά με το πώς να τεντώσετε και να ασκηθείτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για να ανακουφίσετε τον πόνο και να υποστηρίξετε τον τοκετό.
                   

Ποιες τεχνικές χρησιμοποιούνται;

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι ήπιες και αποτελεσματικές με μακροχρόνια αποτελέσματα που περιλαμβάνουν πολύ συγκεκριμένες διορθώσεις στη σπονδυλική στήλη καθώς και σε άλλες δομές. Η Δρ Pedersen είναι πιστοποιημένη στην τεχνική της εγκυμοσύνης Webster, η οποία μειώνει το υπερβολικό στρες στη μήτρα. Είναι ένας πρακτικός τρόπος για να βοηθήσει στη μείωση της συστροφής της μήτρας και στη χαλάρωση του στρογγυλού συνδέσμου, ενώ ταυτόχρονα ευθυγραμμίζει τα οστά της λεκάνης για τον τοκετό. Η τεχνική εκτελείται συχνά κατά τον 8ο μήνα της κύησης όταν το μωρό εμφανίζεται στη θέση του βραχίονα. Μια ισορροπημένη λεκάνη ενθαρρύνει το μωρό να πάρει τη βέλτιστη θέση γέννησης.

Ζητήστε ραντεβού online