Χειροπρακτική Φροντίδα

Ολόκληρο το σώμα καλύπτεται με νεύρα που όλα βγαίνουν από τη σπονδυλική στήλη για να νευρώσουν όλα τα όργανα, τους μύες, τους τένοντες και τις αρθρώσεις μας. Επομένως, επώδυνοι ή μη περιορισμοί στη σπονδυλική στήλη, μπορεί να προκαλέσουν αδυναμίες και ευαισθησίες, επηρεάζοντας τη γενική υγεία του ατόμου. Μπορεί επίσης να προκαλέσει συγκεκριμένους πόνους που μπορεί να οφείλονται σε ερεθισμένους δίσκους, νεύρα, μύες και αρθρώσεις.

Οι χειρότερες επιπλοκές μπορεί να είναι από τους μη επώδυνους περιορισμούς της σπονδυλικής στήλης τους οποίους το άτομο δεν γνωρίζει αφού περνούν απαρατήρητοι και δεν αντιμετωπίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κλείστε Ραντεβού

Οι χειροπρακτικές προσαρμογές είναι απαραίτητες

Πολλές χειροπρακτικές τεχνικές χρησιμοποιούνται για την αποκατάσταση της αφαίρεσης της έντασης από τη σπονδυλική στήλη και για να βοηθήσουν το σώμα να επιστρέψει στο φυσιολογικό του. Από την κλινική εικόνα του ατόμου αποφασίζεται το κατάλληλο θεραπευτικό πρωτόκολλο, με βάση την ηλικία ή τη σοβαρότητα των ανισορροπιών, είτε πρόκειται για μωρό, έφηβο, αθλητή, ενήλικα ή ηλικιωμένο.

Προσαρμογή

Η θεραπεία γίνεται συνήθως με το χέρι με πολύ συγκεκριμένες και εξειδικευμένες διορθώσεις στη σπονδυλική στήλη που ονομάζονται «προσαρμογές» που είναι το αποτέλεσμα έξι ετών πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Οι Χειροπράκτες μας στο Health Q, έχουν περισσότερα από 20 χρόνια πρακτικής κλινικής εμπειρίας και η ασφάλεια είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας καθώς και η αποτελεσματικότητα και τα αποτελέσματα στις διαδικασίες μας.

Ασφάλεια

Ο κίνδυνος τραυματισμού και επιπλοκών από προσαρμογές της σπονδυλικής στήλης είναι σημαντικά χαμηλότερος από τον κίνδυνο που σχετίζεται με πολλά φάρμακα, που χορηγούνται για τις ίδιες μορφές μυοσκελετικού πόνου και άλλα συναφή σύνδρομα. Όπως δημοσιεύτηκε στο Journal of Orthopedics and Sports Medicine το 2022

Η χειροπρακτική θεωρείται ασφαλής, αποτελεσματική με υψηλή ικανοποίηση των ασθενών.

Οι περισσότεροι ασθενείς αναφέρουν μια αίσθηση ευεξίας και ευκολίας. Εξάλλου, αν οι προσαρμογές δεν ήταν ευχάριστες, οι ασθενείς μας δεν θα επέστρεφαν για τις επισκέψεις παρακολούθησης που απαιτούνταν για την επανεκπαίδευση της σπονδυλικής τους στήλης!

Ζητήστε ραντεβού online